מצרכים:
80 גרם שוקולד מריר
200 מי"ל אספרסו
200 מי"ל שמנת מתוקה
150 גרם סוכר
הכנה:
בסיר קטן להמס שוקולד עם 3 כפות קפה אספרסו. כשנמס אפשר להוסיף את שאר הקפה.
להוסיף לסיר שמנת וסוכר ולערבב טוב.
לצנן טוב
להכניס למכונת גלידה ביתית לכ 30 דקות עד שהגלידה מוכנה.
לקישוט
120 גרם שוקולד מריר
60 מי"ל שמנת מתוקה
להמס שוקולד בשמנת עד למרקם חלק וקרמי. למזוג מעל הגלידה ולהנות!
לחץ כאן לפרטים וקניית מכונת גלידה או צלצל אלינו 08-9364540