שילוב מרענן בין השוקולד לקוקוס.
100 גרם שוקולד מריר
50 גרם קוקוס
200 מי"ל חלב
200 מי"ל שמנת מתוקה
90 גרם סוכר
קוקוס טרי בפלחים לקישוט
הכנה:
לחמם מעט את החלב ולהוסיף אליו את הקוקוס. לשים בצד שיצטנן לפחות חצי שעה
להמיס את השוקולד בסיר קטן עם 2-3 כפות חלב. להוסיף את שאר החלב תוך כדי בחישה.
להוריד מהאש ולהוסיף את השמנת והסוכר.
לקרר את התערובת ולהכניס למכונת גלידה ביתית.
להמשיך לפי הוראות היצרן.
לחץ כאן לפרטים וקניית מכונת גלידה או צלצל אלינו 08-9364540