מתכון לגלידת לימונדה 3 כוסות חלב מלא 6 חלמונים 2/3 כוס סוכר מגורען 1 כפית תמצית לימון קליפת לימון מ3 לימונים 2 כפות מיץ לימון טרי 1/3 כוס תרכיז לימונדה קפוא (לא מדולל) הרתיחו את החלב בסיר גדול. כסו והסירו מהאש. טרפו את הביצים והסוכר יחד בקערה עד למרקם חלק וסמיך. מזגו באיטיות את החלב החם לתערובת הביצים, תוך כדי ערבוב. את התערובת החדשה החזירו אל הסיר ובשלו על חום נמוך, ערבבו עם כף עץ עד להסמכה קלה. המנעו מהרתחה שתוביל להתקרשות. הוסיפו תמצית לימון, קליפת לימון ומיץ לימון טרי. צננו את התערובת עד לטמפרטורת החדר ואז במקרר למשך לפחות 3 שעות (מכוסה בניילון נצמד). את התערובת המקוררת מזגו אל מכונת גלידה ביתית. ברגע שהתערובת מתייצבת ומתעבה, הוסיפו את תרכיז הלימונדה והמשיכו בערבול.