מצרכים :
260 גרם סוכר
115 גרם גלוקוז
1/2 1 כפית כורכום - טרי ומגורר או אבקה
הכנה:
1. בסיר קטן חממו יחד סוכר וגלוקוז עם 375 מ"ל מים . הרתיחו על אש קטנה כחמש דקות עד שכל הסוכר נמס.
2. צננו מעט את התערובת והוסיפו לה את הכורכום . שורש טרי של כורכום כדאי לגרר דק והוא יעניק צבע וטעם נהדרים , אך גם אבקה תהיה בסדר.
3. צננו את הסירופ במקרר
4. כשהסירופ קר לגמרי הוסיפו מיץ לימון וסננו לתוך היוגורט. ערבבו היטב.
5. העבירו למכונת גלידה והמשיכו לפי הוראות היצרן
לחץ כאן לפרטים וקניית מכונת גלידה או צלצל אלינו 08-9364540