מתכונים לגלידה

מתכון לגלידת וניל – על בסיס ביצים
מצרכים:
200 מ"ל חלב
200 מ"ל שמנת מתוקה
4 חלמוני ביצים
150 גרם סוכר
קורט מלח
מקל וניל

אופן ההכנה:
לחמם יחד בסיר שמנת+חלב+וניל על אש נמוכה עד לסף רתיחה.
לצנן ולהוציא את מקל הווניל.ל
ערבב חלמונים עם המלח והסוכר לתערובת אחידה ולהוסיף לה את תערובת השמנת/ חלב.
לצנן ולהעביר למכונת גלידה ביתית, להמשיך לפי הוראות היצרן.
להוציא, להגיש ולקבל מחמאות.

אפשרויות גיוון ותוספות—
אגוזים או שקדים או פיסטוק
פירות טריים או מיובשים קצוצים
עוגיות
שוקולד
חלבה
ליקר אלכוהול כמו אמרטו,קפה, או וויסקי,רום ,ברנדי.
במקום מקל הווניל -תמצית תה משני תיונים לפי העדפתכם האישית
מקל קינמון
כמה גבעולי למון גראס

רוצים עוד מתכוני גלידה נהדרים – בבקשה..

 

מתכון לגלידת וניל ללא ביצים :

מצרכים:
200 מ"ל חלב
200 מ"ל שמנת מתוקה
1 מקל וניל
150 גרם סוכר
קורטוב מלח

אופן ההכנה:

לחמם את כל המרכיבים בסיר קטן עד לסף הרתיחה.
לגרד את תוכנו של מקל הוניל לסיר.
לצנן את התערובת היטב
להעביר למכונת גלידה ביתית ולהמשיך לפי היראות היצרן.

 

לפרטים נוספים והזמנת מכונת גלידה חייגו 08-9364540

למתכוני גלידה נוספים לחצו כאן 

 

מתכון לגלידת קוקוס ושוקולד
חומרים:
100 גרם שוקולד מריר
50 גרם קוקוס
200 מי"ל חלב
200 מי"ל שמנת מתוקה
90 גרם סוכר
קוקוס טרי בפלחים לקישוט
הכנה:
לחמם מעט את החלב ולהוסיף אליו את הקוקוס. לשים בצד שיצטנן לפחות חצי שעה
להמיס את השוקולד בסיר קטן עם 2-3 כפות חלב. להוסיף את שאר החלב תוך כדי בחישה.
להוריד מהאש ולהוסיף את השמנת והסוכר.
לקרר את התערובת ולהכניס למכונת הגלידה.
לכוון את הטיימר ל60 דקות עד שהגלידה תתייצב ותתקשה.
להוציא מהמיכל, לקשט ולאכול!

רוצים עוד מתכונים להכנת גלידה ביתית – לחצו כאן

 

מתכון לגלידת זביונה ועוגיות
מצרכים -
250 מי"ל חלב
200 מי"ל שמנת
2 כפיות תמצית זביונה ( להשיג בחנויות מתמחות)
50 ג' עוגיות מכל סוג – כתושות
הכנה-
לערבב יחד סוכר,שמנת וחלב בסיר על אש קטנה
להוסיף לתערובת תמצית זביונה או זביונה מוכנה בבית
לקרר את התערובת ולהכניס למכונת גלידה ל 25 דקות בערך
לעצור את מכונת הגלידה ולהוסיף את העוגיות לתערובת
להמשיך במכונת גלידה עוד 10 דקות בערך עד שהכל מתגבש יחד.

 

לפרטים נוספים והזמנת מכונת גלידה חייגו 08-9364540 

רוצים לראות איך המומחים מכינים גלידה ביתית – לחצו כאן